L’EQUIP DE GOVERN REBUTJA BAIXAR LA TAXA DE FEMS TAL COM DEMANA MÉS PER LLUCMAJOR

28 DE DESEMBRE DE 2022

L’equip de govern de l’Ajuntament de Llucmajor ha rebutjat una al·legació de MÉS per Llucmajor a la modificació de l’ordenança de recollida de residus, mitjançant la qual la formació reclamava una rebaixa del 25 % de la taxa de fems als habitatges i empreses que duen a terme bones pràctiques de reciclatge.La portaveu de MÉS per Llucmajor, Maria Barceló, ha explicat que “contràriament al que fan a la immensa majoria de municipis, els mandataris actuals de l’equip de govern de Llucmajor no destinen els ingressos que suposa el reciclatge a beneficiar als contribuents que duen a terme bones pràctiques a l’hora de separar els residus”.

En aquest sentit, en l’al·legació a la modificació de la taxa aprovada per l’equip de govern, MÉS per Llucmajor justifica la seva petició en el fet que “els ingressos associats a la taxa superen el cost real del servei en prop de 400.000 € per la qual cosa els ingressos vinculats a la taxa s’han de reduir en igual quantitat, és a dir, s’ha d’aplicar una reducció addicional de la taxa del 25 % als particulars i empreses que fan l’esforç de reciclar correctament”.En aquest sentit, Barceló apunta que “amb aquesta rebaixa de la taxa es faria una aposta decidida en valorar adequadament als habitatges i comerços que fan bones pràctiques ambientals i a la vegada seria un reclam perquè altres contribuents s’hi vulguin sumar”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s