MÉS PER LLUCMAJOR CELEBRA QUE S’HAGIN TORNAT A INSTAL·LAR ELS PILONS DE DELTA-MAIORIS

6 de març de 2020

Finalment sembla que el seny ha guanyat dins l’equip de govern i s’han tornat a posar els elements de seguretat a la zona del litoral del Delta-Maioris. Així mateix, celebram que, segons sembla ser, l’assessor Pascual serà destituït del seu càrrec.

Com vàrem advertir, els esmentats pilons de seguretat foren retirats via decret de Batlia signat pel regidor de Llibertat Llucmajor, Alexandro Gaffar, amb un informe de en contra de la Policia Local. Gaffar ho va fer sense tenir cap competència, a esquena dels seus socis de govern i per a beneficiar a l’assessor del seu partit, Miquel Pascual. És una prova que evidencia no només la poca idoneïtat de Pascual per ocupar el càrrec d’assessor sinó de la manera de fer i les intencions polítiques del seu partit.

Més per Llucmajor celebram, una vegada més, haver aconseguit una reculada de l’equip de govern. A les acaballes de 2019 ja vàrem aconseguir la rectificació amb les aportacions als partits polítics i ara, entre tots, ho hem tornat a aconseguir.

En el cas dels pilons, ens preocupa especialment la nul·la assumpció de responsabilitats per part del senyor Gaffar i també que, ara per ara, el batle Eric Jareño no s’hagui manifestat públicament sobre un cas flagrant d’assumpció de les responsabilitats de Batlia (signatura d’un decret) per part d’un soci d’un altre partit.

Continuarem atents, fent una oposició activa i denunciant els abusos d’aquest equip que dona més problemes que solucions i, sobretot, espectacles públics de desavinences entre socis que no fan més que malmenar el bon nom del poble de Llucmajor.

WhatsApp Image 2020-03-05 at 17.34.38

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s